Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1 (κύπελλο)

 

ΠΑΣάς στο Αγρίνιο με μεγάλη ανατροπή

Ο πολύ  καλός ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού με ανατροπή στο γήπεδο του Παναιτωλικού στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός σκοράρει στην πρώτη του επίθεση μόλις στο 2΄.  Ο Χατζηγιοβάνης εδώσε στον Χατζηθεοδωρίδη αυτός έκανε τη σέντρα η άμυνα του ΠΑΣ έδιωξε αλλά ο Βιγιαφάνες έξυπνα είδε τον Μακέντα του έδωσε την πάσα και αυτός με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-1 για τον Παναθηναϊκό.

Στο 21' ο Λεό και Παμλίδης κλέβουν τη μπάλα ο δεύτερος κάνει την ενέργεια και όχι την πάσα προς τον Λεό και την κατάλληλη στιγμή ο Παμλίδης με ένα ξαφνικό δυνατό σουτ νίκησε τον Ξενόπουλο για το 1-1.

Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό στο 41'. Έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη από τα αριστερά με το δεξί με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Στο 56'  κοντά στο γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ντομίνγκεθ έκανε την παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά με τον Παμλίδη στο δεύτερο δοκάρι να προσπαθεί να κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα έξω.

Εκτέλεση του κόρνερ από τα αριστερά του Καρτάλη στο 67', ο Κάργας παίρνει την σκαστή κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για την μεγάλη ανατροπή του ΠΑΣ.

Κοντά στο 3-1 ο ΠΑΣ στο 90+4'  με τον Ναόυμετς να μπαίνει από τα δεξιά έκανε το πλασέ αλλά ήρθε ως σωτήρας ο Σένκεφελντ και έκοψε τη μπάλα.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καρτάλης (Λιάσος 76'), Ντομίνγκεθ, Κάστρο, Ελευθεριάδης, Λέο Μπατίστ (Μιλιντσεάνου 82'), Παμλίδης (Νάουμετς 89').

Παναθηναϊκός:

Ξενόπουλος, Σάντσες (Σπ. Τζαβίδας 83'), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (Αθανασακόπουλος 70'), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (Καμπετσής 80'), Χατζηγιοβάνης (Ενγκμπακοτό 70'), Μακέντα (Καρλίτος 70').