Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

 

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο συνδυάστηκε με νίκη


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στη Λεωφόρο του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στο 29΄  κεφαλιά του Μακέντα, ο Σάλιακας έβαλε το χέρι του και έκοψε τη μπάλα.

Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και κόκκινη στον αμυντικό του ΠΑΣ.

Ο Παπαδόπουλος περιμένει και το VAR για να ελέγξει τη φάση, ίσως και τον τρόπο από τον οποίο ξεκίνησε και ένα φάουλ στην αρχή της φάσης.

Τελικά πήρε πίσω την κόκκινη και έδειξε κίτρινη ενώ το πέναλτι ισχύει.

Στο 33΄ ο Βιγιαφάνιες εκτέλεσε στην αριστερή γωνία ο Χουτεσιώτης έπεσε σωστά βρήκε τη μπάλα αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 του Παναθηναϊκού.

Στο 59΄ πανέμορφο γκολ από τον Αϊτόρ.

Σε σέντρα από τα αριστερά ο Ισπανός κατέβασε τη μπάλα έκανε την πάσα προς τον Μαουρίσιο η μπάλα κόντραρε αλλά έφτασε ξανά στον Αϊτόρ ο οποίος με ένα πανέξυπνο πλασέ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Στο 78'  λάθος από τον Σερπέζη, έκοψε ο Σάλιακας και έκανε το σουτ με τη μία με τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Διούδη ενώ εν συνεχεία πήγε με τρομερή δύναμη στα πόδια του Ελευθεριάδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να πλασάρει σε κενή εστία.

Παναθηναϊκός:

Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης (Σερπέζης 71'), Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος (46' Αϊτόρ) Χατζηγιοβάνης (Εμμανουηλίδης 71'), Βιγιαφάνιες (Καρλίτος 81'), Μακέντα (Ιωαννίδης 90')

ΠΑΣ Γιάννινα:

Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Ροντρίγκο, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας (Καρτάλης 46') Κάστρο (Δούμτσης 83'), Σιόντης, Μπρένερ (Νάουμετς 60'), Ελευθεριάδης, Παμλίδης