Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Κωνσταντίνος Πάλλας: Ενημερωτικό δελτίο γνωστοποίηση-ενημέρωση Γ.Σ. ΑΣΜΕΚ Δολιανών


Την 20ην Αυγούστου του έτους 2020 και ώρα 10:00 π.μ. ως πλειοψηφών Σύμβουλος με 49 σταυρούς προτίμησης (υπερδιπλάσιους από το δεύτερο) προέβην στην κατά άρθρο νόμου και καταστατικού αποστολή ατομικής πρόσκλησης και τοιχοκόλλησης της στον πίνακα ανακοινώσεων ΑΣΜΕΚΔ προκειμένου να συγκροτηθούμε σε σώμα.
Στις 8:00 π.μ. της ίδιας ημέρας {Πέμπτη} 20/8, ο ένας σύμβουλος έστειλε email στη διεύθυνση του ΑΣΜΕΚ με το οποίο επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους που καθιστούσαν αδύνατη την παρουσία του.
Στις 9:33 π.μ. ακολούθησε το email του άλλου συμβούλου, ο οποίος χωρίς να επικαλείται λόγους δήλωνε ότι δεν θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση-ενόχλησε η ώρα και το ότι εκλήθη από τον υποφαινόμενο την 17/8 για συμμετοχή την 20/8. {Καθ' όλα νόμιμη από πλευράς τόσο ώρας όσο και χρόνου σύγκλησης και ενημέρωσης}.
Υπήρξε και τρίτος από τους εκλεγμένους που δεν συμμετείχε χωρίς καμία ενημέρωση.
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ EMAIL, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
Παρέστη μόνον ένας σύμβουλος.
Ύστερα από ενημέρωση του συνέταξα πρακτικό το οποίο συνυπογράψαμε στις 10:30 π.μ., το κατέθεσα στο αρχείο ΑΣΜΕΚΔ  και αποχωρήσαμε.
Θα ενημερωθώ πλέον για τα προβλεπόμενα από τον εποπτεύοντα φορέα, το ΥΑΑ&Τ και θα ακολουθήσω τα όσα εκ του νόμου ισχύουν.

Μετά τιμής και σεβασμού στη Γ.Σ.
Κωνσταντίνος Πάλλας