Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας πολιτών στην παραλίμνιο περιοχή, το αλσύλλιο και πέριξ της παράκαμψης των Ιωαννίνων ως και την Τρίτη 5 Μαΐου


Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Παπαγεωργίου υπέγραψε την παράταση της προσωρινής απαγόρευσης κυκλοφορίας πολιτών στην παραλίμνιο περιοχή, το αλσύλλιο και πέριξ της παράκαμψης των Ιωαννίνων ως και την Τρίτη 5 Μαΐου.
Σύμφωνα με την απόφαση, η απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών θα ισχύει για τις καθημερινές (Δευτέρα ως και Παρασκευή) από ώρα 14:00 έως και ώρα 22:00 και τα Σαββατοκύριακα και αργίες από ώρα 10:00 έως και ώρα 22:00.
Αρμόδιες αρχές για τη διασφάλιση της εφαρμογής της παρούσας, είναι η Ελληνική Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία.
Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών στο Δήμο Ιωαννίνων.
Οι απαγορεύσεις αναλυτικά ισχύουν για τις ακόλουθες περιοχές:
παραλίμνιος περιοχή, από Πλατεία Μαβίλη μέχρι και το τέλος του ποδηλατοδρόμου (περιοχή Κατσικάς), παράδρομοι εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων (από τη διασταύρωση της οδού Σταύρου Νιάρχου έως το τούνελ αεροδρομίου – οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου), περιαστικό μονοπάτι δασυλλίου Ιωαννίνων (περιοχή Φρόντζου).