Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Δήμος Πωγωνίου: Ευχαριστήριο προς την TOYOTA EΛΛΑΣ για τη δωρεάν παροχή οχήματος προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία


Ο Δήμος Πωγωνίου ευχαριστεί ιδιαίτερα την TOYOTA EΛΛΑΣ για τη δωρεάν παροχή οχήματος προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία.
Το όχημα παρέλαβε ο Δημαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Σιούτη και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Γρηγόρη Μποντίνη. 
Κατά την παραλαβή ο κ. Καψάλης δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε πολύ την TOYOTA EΛΛΑΣ για την κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Οι ανάγκες των Ο.Τ.Α. είναι πλέον αυξημένες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και κάθε χείρα βοηθείας γίνεται δεκτή με ανακούφιση. Ευχόμαστε και άλλες επιχειρήσεις να ακολουθήσουν την ιδιαίτερα συγκινητική σας κίνηση γιατί μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό. Το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της προσωρινής δομής Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης που συνδράμει τους δημότες τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας και όλος ο πλανήτης».

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ