Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας σε Άρτα και Γιάννινα


Στα Γιάννινα έφτασε σήμερα ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας.
Πρώτος σταθμός της περιοδείας του στην Ήπειρο είναι η Άρτα, όπου θα μιλήσει στην αίθουσα «Σκουφά».
Το απόγευμα θα βρίσκεται στα Γιάννινα και στις 7:00 μ.μ. το βράδυ θα συζητήσει με τους πολίτες στην ανοιχτή συνέλευση που οργανώνει η ΝΕ Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac.
Η δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο αεροδρόμιο  Ιωαννίνων:
«Θα έχω την ευκαιρία όλα αυτά να τα αναλύσω και να τα κουβεντιάσω με τους πολίτες των Ιωαννίνων σήμερα το βράδυ, στην ανοιχτή συνέλευση, γιατί εγκαινιάζουμε ένα νέο τρόπο ανοιχτής επικοινωνίας με τους πολίτες, ακούμε τη γνώμη τους, λέμε τη δική μας.
Θα ήθελα, όμως, με την ευκαιρία που βρίσκομαι στα Γιάννενα, μετά από αρκετό καιρό - νομίζω την προηγούμενη φορά που ήρθα ήταν προεκλογικά – να πω ότι επί 4,5 χρόνια παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες, οικονομικές και δημοσιονομικές, καταφέραμε να κάνουμε πολύ σημαντικά πράγματα για τα Γιάννενα, για την Ήπειρο συνολικά. Παρά τις δυσκολίες, η Ήπειρος και τα Γιάννενα βγήκαν από την απομόνωση.
Υπήρξαν πολύ σημαντικά μέτρα στήριξης κοινωνικών υποδομών.
Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο, τοπικές μονάδες Υγείας, νέα πανεπιστημιακά τμήματα στο χώρο της Παιδείας που δυστυχώς σήμερα αναστέλλεται η λειτουργία τους, αλλά και σημαντικές υποδομές για την Ήπειρο και για τα Γιάννενα προχώρησαν. Χαρακτηριστικότερη η Ιόνια Οδός που έφερε την Ήπειρο πιο κοντά στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και εδώ οι υποδομές στο αεροδρόμιο και πολλές άλλες υποδομές».