Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη μιας 39χρονης αλλοδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι η ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
Επίσης, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, προέβησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, οι ανωτέρω αλλοδαποί εντοπίστηκαν να αποπειρώνται να κρυφτούν κάτω από φορτηγά οχήματα, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*Ακόμη, στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού, προέβησαν βραδινές ώρες χθες στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να αποπειράται να κρυφτεί κάτω από τουριστικά λεωφορεία, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.