Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Αδελφότητα Κάτω Ραβενιωτών Πωγωνίου: Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ., την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, ώρα 9:30 π.μ. στην αίθουσα της αδελφότητας των Δολιανιτών


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπημένοι μας συγχωριανοί μέλη της αδελφότητάς μας,
το ΔΣ αποφάσισε και σας καλεί σε γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, όπως ορίζεται από το καταστατικό.
Παράλληλα θα γίνει και η κοπή της βασιλόπιτάς μας για να ευχηθούμε κι από κοντά για τη νέα χρονιά.
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα της αδελφότητας των Δολιανιτών Αγ. Κωνσταντίνου 57, 5ος όροφος, όλοι μαζί ας καταθέσουμε απλόχερα την αγάπη μας για το χωριό, εμείς τα απόδημα παιδιά του κι ας συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την στήριξη του θεσμού της αδελφότητας που φέτος γιορτάζουμε 120 χρόνια από την ίδρυσή της.
Η παρουσία σας, η υποψηφιότητά σας για το νέο συμβούλιο, θα δώσει δύναμη, ελπίδα και χαρά.
Θέλουμε και ελπίζουμε σε μια δυνατή και δημιουργική συνέχεια, αντάξια της ιερού χρέους που κληρονομήσαμε και της ιστορίας του θεσμού, αντάξια του χωριού μας και των αείμνηστων συγχωριανών ιδρυτών της, των συνεχιστών του έργου τους όλα αυτά τα χρόνια και σε όλους όσους μέχρι σήμερα είναι παρόντες με ανιδιοτέλεια και προσφορά, αντάξια συνέχεια με επίπεδο και έργο που θα εμπνεύσει και θα μυήσει τα παιδιά και τους νέους μας.
Να είμαστε όλοι εκεί!
Καλώς ν' ανταμωθούμε!