Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Το διεθνές μαχητικό Φεστιβάλ «King Pyrros Trial» το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου


Μοναδικό θέαμα για τους λάτρεις των μαχητικών τεχνών υπόσχεται η μεγάλη αθλητική διοργάνωση «King Pyrros Trial» που διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο Άτρωτος Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Πωγωνίου.
Το διεθνές μαχητικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου ανάμεσα σε συλλόγους των Ιωαννίνων, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Πάτρας, της Αλβανίας και του Μαυροβουνίου.
Για τις ανάγκες της διοργάνωσης θα στηθούν 3 ρινγκ με τους αθλητές να χαρίζουν μοναδικές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις που όσους απολαύσουν από κοντά τους αγώνες.  Στόχος του Α.Ο. Άτρωτος είναι να αποτελέσει το «King Pyrros Trial» την απαρχή σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων με συμμετοχή περισσοτέρων κρατών και αθλητών και τη γνωριμία των μαχητικών τεχνών με το ευρύ κοινό.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Γοργόλης συνεχάρη τον Α.Ο. Άτρωτο για τη σπουδαία διοργάνωση και επεσήμανε πως ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να ενώσει τον κόσμο.
«Ο αθλητισμός και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις μόνο θετικό πρόσημο μπορούν να έχουν» σημείωσε.        
Ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Καψάλης καλωσόρισε το «King Pyrros Trial» στο Δήμο Πωγωνίου που όπως δήλωσε είναι αρωγός και συμπαραστάτης στις διοργανώσεις που προάγουν τον υγιή αθλητισμό.
 «Το «Κing Pyrros Trial υπόσχεται να προσφέρει μοναδικό θέαμα στους λάτρεις του είδους. Για το Δήμο Πωγωνίου αποτελεί ένα ακόμη στοίχημα καθώς τα τελευταία χρόνια φιλοξενούμε στην περιοχή μας σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις προάγοντας τον υγιή αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα» τόνισε.
Από την πλευρά του ο  προπονητής του Συλλόγου κ. Στέφανος Αποστολάκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Πωγωνίου για την έμπρακτη στήριξη και απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε γνώστες των μαχητικών τεχνών και μη να παρευρεθούν στους αγώνες. «Δεσμευόμαστε να παρουσιάσουμε ένα ιδιαίτερο θέαμα μέσα από τα οποία θα γνωρίσετε την ευγένεια των μαχητικών τεχνών. Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση και οι αθλητές έχουν ανάγκη το χειροκρότημα και τη στήριξη όλων μας. Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, από την Αλβανία και το Μαυροβούνιο συναντώνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίο και μάχονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή» κατέληξε ο κ. Αποστολάκης.