Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 2-2

Άμυνα σουρωτήρι!!!

Ισόπαλη με 2-2 έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Εργοτέλη στους «Ζωσιμάδες» για την  2-2 για την 3η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2.
Ο Εργοτέλης στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε κατάφερε
να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 18΄ ο Τσέλιος έκλεψε και έβγαλε εντυπωσιακή αντεπίθεση με τον Κόατενγκ να δίνει σε κενή εστία στον Έφορντ και αυτός έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ανέβασε το ρυθμό του, όμως και πάλι δεν είχε την μεγάλη ευκαιρία μπροστά από την εστία του Κατσιμήτρου.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε  πέναλτι σε ανατροπή του Παμλίδη στο 54΄.
Ο Παμλίδης εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1.
Ο Εργοτέλης δεν το έβαλε κάτω και αυτό τον δικαίωσε αφού σε μια ακόμα ονειρική επίθεση ο Μπούσης μετά από εξαιρετική πάσα του Κόατενγκ, έδωσε σε κενή εστία στον Ροβίθη με τον τελευταίο να δίνει εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 58΄.
Στο 73΄ ο ΠΑΣ ισοφάρισε και πάλι με τον Παμλίδη.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): 
Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία (Λεό 46'), Σιόντης (Λιάσος 67'), Νικολιάς (Ξύδας 85'), Καρτάλης, Νάουμετς, Παμλίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): 
Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Πέιος, Σπίριακ, Μπρους, Γροντής (Μπουτσάκης 75'), Τσέλιος, Έφορντ (Μπαράτα 83'), Ιατρούδης (Ροβίθης 43' λ.τρ.), Τσαρλς.