Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Συνελήφθη 42χρονος στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών


Κατασχέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (260,8) γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας καθώς και το χρηματικό ποσό των (8.130) ευρώ

Συνελήφθη, χθες (29-08-2019) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 42χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 42χρονος κατέχει στο σπίτι του και διακινεί ναρκωτικά, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων και συνελήφθη, διότι στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
(7) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (235,8) γραμμαρίων,
το χρηματικό ποσό των (8.130) ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών,
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
κινητό τηλέφωνο,
ιδιόχειρες σημειώσεις.
Επίσης, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και δύο ημεδαποί, ηλικίας 47 και 46 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προμηθεύτηκαν από τον 42χρονο διακινητή, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (25) γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.