Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Δήμος Πωγωνίου: Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Παρασκευή 30 Αυγούστου, ώρα 09.00 π.μ.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα Καλπακίου την 30η Αυγούστου 2019, ημέρα Παρασκευή & ώρα 09.00 π.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87) ήτοι:
ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
1. Περί ανάθεσης σε λογιστή για να προβεί σε σύνταξη απολογισμού, ισολογισμού έτους 2018 του κληροδοτήματος «ΛΟΥΚΑ ΚΟΝΤΗ».
2. Περί ανάθεσης σε λογιστή για να προβεί σε σύνταξη απολογισμού, ισολογισμού έτους 2018 του κληροδοτήματος «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΛΑΡΙΔΗ».
3. Περί ανάθεσης σε λογιστή για να προβεί σε σύνταξη απολογισμού, ισολογισμού έτους 2018 του κληροδοτήματος «ΑΓ. ΚΟΣΜΑ».
4. Περί ανάθεσης σε λογιστή για να προβεί σε σύνταξη απολογισμού, ισολογισμού έτους 2018 του κληροδοτήματος «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ».
5. Περί ανάθεσης σε λογιστή για να προβεί σε σύνταξη απολογισμού, ισολογισμού έτους 2018 του κληροδοτήματος «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΕΤΣΟΥ».
6. Περί ανάθεσης σε λογιστή για να προβεί σε σύνταξη απολογισμού, ισολογισμού έτους 2018 του κληροδοτήματος «ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΛΛΑ».
7. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης και κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την εργασία «ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΟΚΟΜΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ».
8. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών – καθορισμός όρων διακήρυξης για την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για συντήρηση δικτύων- ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων (Β΄Φάση)».
9. Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την 7η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικον. έτους 2019 Δήμου Πωγωνίου.
10 Παραίτηση από δικόγραφο ανακοπής και μη άσκηση ένδικων βοηθημάτων σε υπόθεση Γογγύλη-Τσιάνου.
 * Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ