Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Δήμος Πωγωνίου: Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 31 Ιουλίου, ώρα 19.30


Έχοντας  υπόψη τις  διατάξεις του άρθρου  67  του  Ν. 3852/2010 για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε  να προσέλθετε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί  την  Τετάρτη    31η    Ιουλίου  2019   και ώρα  19.30. 
Η συνεδρίαση του Δ.Σ. θα διεξαχθεί  στο  ΚΑΛΠΑΚΙ-ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Δ.Σ. [ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ]
ΣΗΜ.  Η συνεδρίαση αφορά ειδικά και κατεπείγοντα θέματα, για
πρέπει να παρθούν αποφάσεις άμεσα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΓΚΟΓΚΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ


ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.      Διατύπωση γραπτών απόψεων προς την Περιφέρεια Ηπείρου, για το έργο: «Κατασκευή & λειτουργία Μικρού Υδροηλεκτρικού Έργου, ισχύος 10 ΜW  επί του ποταμού  Θύαμη [Καλαμά] στο Μαζαράκι Δ.Ε. Άνω Καλαμά.
2.      Διατύπωση γραπτών απόψεων προς την Περιφέρεια Ηπείρου, για το έργο: «Ίδρυση & λειτουργία κτηνοτροφικής μονάδας , 1500 μόσχων πάχυνσης, η οποία πρόκειται να εγκατασταθεί στη θέση «Λόγγος – ΑΣΜΕΚ» της Τ.Κ.  Δολιανών Δ.Ε. Καλπακίου.
3.      Έγκριση προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Ηπείρου για την εκτέλεση του έργου: «Προμήθεια 2 δεξαμενών ύδρευσης  25m3 και υδραυλικών εξαρτημάτων  για την ύδρευση της Τ.Κ. Λάβδανης.
4.      Έγκριση πολιτιστικών εκδηλώσεων Αυγούστου 2019 – έγκριση δαπανών.
5.      Eπί αιτήσεως  «ΕΛ. ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε.», για χορήγηση άδειας εγκατάστασης ανεμομετρητικού ιστού στη θέση «Ψηλή Ράχη» εντός των Διοικ. ορίων του Δήμου Πωγωνίου.
6.      Έγκριση μελέτης για την κατασκευή του έργου: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Παρακαλάμου»
7.      Επιχορήγηση Πολιτιστικού Συλλόγου Μερόπης.
8.      Συμμετοχή του Δήμου σε  Ευρωπαϊκό Όμιλο Εδαφικής Συνεργασίας [Ε.Ο.Ε.Σ] υπό την επωνυμία  «ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ» και ορισμός εκπροσώπων.
9.      Έγκριση αναγκαίων αναμορφώσεων προϋπολογισμού 2019.
10.    Έγκριση  πρακτικού προστασίας Δημοτικής Περιουσίας Δ.Ε. Άνω Πωγωνίου.
11.    Αποδοχή όρων για τη λήψη επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»
12.    Επί αιτήματος του Συλλόγου «Μέριμνα Ηλικιωμένων Δελβινακίου Πωγωνίου.
  
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:   Οι περιβαλλοντικές  μελέτες για το 1ο & 2ο  θέμα είναι αναρτημένες  στην ιστοσελίδα  του Δήμου Πωγωνίου – Δ/νση:  www.pogoni.gr