Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Επίσκεψη της Σοφίας Τζαρούχη στον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη


 Με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη συναντήθηκε η Σοφία Τζαρούχη υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Ιωαννίνων στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε φορείς της περιοχής ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.
 Την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. τη συνδέει μακρά οικογενειακή, προσωπική και πολιτική φιλία με τον Αλ. Καχριμάνη με τον οποίο έχουν σταθερή συνεργασία σε ζητήματα γεωτεχνικού και γεωλογικού ενδιαφέροντος, ενώ στις περιφερειακές εκλογές του 2014 και του 2010 η Σ. Τζαρούχη συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο νίκης της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης».
  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 και η υποψήφια βουλευτής ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις δράσεις που υλοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου, την οποία η Σ. Τζαρούχη χαρακτήρισε ως Περιφέρεια-πρότυπο. Σε δηλώσεις της ανέφερε ότι: «Ο ρόλος της Περιφέρειας Ηπείρου στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της Ηπείρου είναι καταλυτικός και αυτό το δείχνουν ξεκάθαρα οι αριθμοί και οι επιδόσεις που την καθιστούν πρωταγωνίστρια σε ολόκληρη τη χώρα. Όμως το εγγυώνται, τόσο η αποτελεσματικότητα του Περιφερειάρχη μας, όσο και η σημαντική δουλειά που επιτελείται από ολόκληρη την Περιφερειακή Αρχή αλλά και από τα στελέχη και τους υπαλλήλους των Διευθύνσεων της Περιφέρειας».
  Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Σοφία Τζαρούχη, και όπως ανέφερε, επειδή γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής η συμμετοχή της στη νέα βουλή θα βοηθήσει σημαντικά τον τόπο.
          Η επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτή της Ν.Δ. ολοκληρώθηκε με επίσκεψη σε Διευθύνσεις της Περιφέρειας Ηπείρου, όπου συνομίλησε με τα στελέχη και το προσωπικό.

Σοφία Τζαρούχη

Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Ιωαννίνων
Πολιτικό Γραφείο:
Ναπ. Ζέρβα 28-30 (Στοά Σάρκα), Κτίριο Α΄,1ος Όροφος,
Γραφείο 7
Ιωάννινα, Τ.Κ.: 45332
Τηλ.: 26510-77347, 6974-46.68.84
fb: Σοφία Τζαρούχη