Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΜεΡΑ25: Εκδήλωση την Τρίτη 19 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ., στη Στοά Σάρκα στα Ιωάννινα


Εκδήλωση: Eπτά Τομές του ΜέΡΑ25 : Οικονομικός
Ορθολογισμός κ έξοδος από την δεκαετή κρίση.
Ομιλητής ο Αλέξης Σμυρλής οικονομολόγος, υπεύθυνος
πολιτικού προγράμματος ΜεΡΑ25.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Το ΜέΡΑ25 μετά το ηχηρό παρόν στις ευρωεκλογές βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου για τις εθνικές εκλογές
Καλούμε τούς συμπολίτες μας στην εκδήλωση που διοργανώνει η στην αίθουσα της Περιφέρειας στη Στοά Σάρκα την Τρίτη 19 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. έρθουν να μας ακούσουν κ να συζητήσουμε την όποια απορία για τις θέσεις του προγράμματος μας για απόδραση από την χρεουδολοπαροικία.
Ποτέ στην ιστορία μια πτώχευση δεν ξεπεράστηκε ούτε με νέα δανεικά ούτε με επιμήκυνση των παλαιοτέρων δανείων. Για τον απεγκλωβισμό της χώρας προαπαιτούμενο είναι η αναδιάρθρωση των ιδιωτικών και δημοσίων χρεών.
Συγκεκριμένα, το ΜέΡΑ25 προτείνει την άμεση νομοθέτηση των ΕΠΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΤΟΜΩΝ για τις οποίες θα μιλήσει ο κ. Αλέξης Σμυρλής , υπεύθυνος πολιτικού προγράμματος ΜεΡΑ25.
Στην εκδήλωση θα παρέμβουν και θα μιλήσουν για τις θέσεις του κινήματος στα μεγάλα τοπικά ζητήματα οι υποψήφιοι βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων Βακολίδης Νίκος, Λάμπρης Χρήστος ,Λιούτα Πασχαλίνα, Τσούνης Παναγιώτης.
Θα ακολουθήσει διάλογος με τους πολίτες.
Το ΜέΡΑ25 καλεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στις 12.30 μ.μ. την ίδια μέρα, 19 Ιουνίου, στην αίθουσα της Περιφέρειας στη Στοά Σάρκα σε συνέντευξη Τύπου του κεντρικού ομιλητή Αλέξη Σμυρλή που θα παρουσιάσει τους υποψήφιους βουλευτές του ΜέΡΑ25 στο νομό Ιωαννίνων.