Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα


Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα:
*Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (8,8) γραμμαρίων, ποσότητα ηρωίνης βάρους (1) γραμμαρίου, ποσότητα ναρκωτικής ουσίας σίσα, βάρους (0,7) γραμμαρίων και (26) ναρκωτικά χάπια.
*Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Σχηματίσθηκε δικογραφία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, σε βάρος 46χρονου ημεδαπού για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 01-01-2019 έως 11-05-2019 στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, αφαίρεσε οικοδομικά υλικά από αγροτεμάχιο, ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού.
Στο πλαίσιο ερευνών τα ανωτέρω κλοπιμαία βρέθηκαν σε αγροτεμάχιο του 46χρονου, όπου και κατασχέθηκαν.