Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Αλέξανδρος Καχριμάνης: Την Κυριακή οι Θεσπρωτοί και όλοι οι Ηπειρώτες επιβραβεύουν το έργο της Περιφερειακής Αρχής


Το έργο της Περιφερειακής Αρχής αναγνωρίζεται και επιδοκιμάζεται σε όλη την Ήπειρο και την Κυριακή, οι Ηπειρώτες δίνουν καθαρή εντολή συνέχειας στον νυν και εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και στην παράταξή του «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου».
Το μήνυμα αυτό βγήκε και από την περιοδεία και ομιλία που πραγματοποίησε την Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα ο Περιφερειάρχης, ο οποίος παρουσίασε ενδεικτικά στοιχεία των έργων και των δράσεων που έχουν υλοποιηθεί, ως και αυτών που έχουν ήδη προγραμματιστεί.
 «Το έργο μας- είπε ο κ. Καχριμάνης- αναγνωρίζεται εντός και εκτός Ελλάδος. Κάνει υπερήφανους τους Ηπειρώτες. Αποδεικνύει πως με συνεργασία μπορούμε να έχουμε μόνο επιτυχίες», τόνισε, προσθέτοντας πως ο, τι έχει επιτευχθεί σε καίρια ζητήματα έγινε χάρη στη συνεργασία που υπήρχε με τους Δήμους, το Πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ, τα νοσοκομεία, τους επαγγελματίες, τους αγρότες. Μια νέα εποχή έχει ανατείλει ήδη για τη Θεσπρωτία», πρόσθεσε.
Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης κάλεσε τους Ηπειρώτες να δώσουν το παρών τους στην εκλογική διαδικασία και να στηρίξουν με την ψήφο τους την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη»:
«Πειραματισμοί και ακροβασίες δεν χωρούν.
Γιατί τότε ναι, το ρολόι θα γυρίσει πίσω.
Η Ήπειρος θα βαδίσει σε αχαρτογράφητα νερά.
Σας ζητάμε εντολή αυτοδιοίκησης.
Καθαρή νίκη από αυτή την Κυριακή.
Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς εμπόδια μπροστά..
Μόνο έτσι θα πάει η Ήπειρος, η Θεσπρωτία ακόμη ψηλότερα».