Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Σχίζα Παναγιώτα: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πωγωνίου με την παράταξη «Ανατροπή-Πρωτοπορία-Ευημερία»


«ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΕΥΗΜΕΡΙΑ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»
Υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ  του ΜΕΝΕΛΑΟΥ

Μία απόλυτα προσγειωμένη γυναίκα, πρόσχαρη και φιλική είναι η επόμενη υποψήφια του Συνδυασμού μας!
Καλωσορίζουμε την κυρία Παναγιώτα Σχίζα, η οποία έλκει την καταγωγή της από το γραφικό Ωραιόκαστρο!
Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε. Έζησε αρκετά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε και αποφοίτησε από το Τμήμα Πληροφορικής του ΕΑΠ, αλλά η αγάπη της για το πανέμορφο χωριό της την έφερε στα πάτρια εδάφη για να εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης- ξενώνα "Πανόραμα" Ωραιοκάστρου.
Είναι επίσης ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού της.
Έξυπνη, δραστήρια, δυναμική και με στεντόρεια φωνή μας λέει ότι:
"Το Πωγώνι πεθαίνει… Σε όποιο χωριό και αν στρέψεις το βλέμμα σου παντού η ίδια εικόνα. Εγκατάλειψη και απαξίωση. Από τον κόσμο που επισκέπτεται τον ξενώνα μας πάντα εισπράττουμε τα ίδια σχόλια: «εδώ έχετε έναν παράδεισο, μια φύση όλο υγεία, με πανέμορφα μέρη και αξιοθέατα. Γιατί τόση εγκατάλειψη»
Το Πωγώνι έχει ανάγκη από ανθρώπους που σέβονται τον πλούτο του. Τη φύση του, την παράδοση, τη μουσική, το φαγητό και τους φιλόξενους ανθρώπους του. Αυτά πρέπει να αναδείξουμε, αυτά πρέπει να υποστηρίξουμε και σε αυτά πρέπει να επενδύσουμε.
Το Πωγώνι δεν έχει ανάγκη εκείνους που καπηλεύονται την αγωνία των ανθρώπων του για περισσότερη ασφάλεια, την αγωνία των νέων για εργασία στο τόπο τους, την αγωνία των γερόντων για καλύτερη πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα. Τα ζούμε, τα βλέπουμε γύρω μας. Κάθε χρόνο και χειρότερα. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες! Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία.
Ήρθε καιρός να γίνει η ανατροπή"!

Τα είπε όλα με τ όνομά τους!
Καλή επιτυχία Γιώτα!!!