Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Συλλήψεις 8 ατόμων κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ήπειρο


Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων από πεζές και εποχούμενες περιπολίες, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις οκτώ ατόμων, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα:
συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 47χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης ιταλικών αρχών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
συνελήφθη στο Κομπότι Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο με προορισμό την Πάτρα, έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο αλλοδαπούς (46 και 33 ετών), οι οποίοι είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράτυπα στη χώρα.
συνελήφθη στο Κομπότι Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, 52χρονη αλλοδαπή, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτοκίνητο με προορισμό την Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής, έναν 36χρονο ομοεθνή της, ο οποίος είχε εισέλθει και παρέμενε παράτυπα στη χώρα.
συνελήφθη στην Καμπή Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Άρτας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
συνελήφθη στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης.
συνελήφθη στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, μία 27χρονη ημεδαπή, η οποία κατείχε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
συνελήφθη στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, 52χρονη αλλοδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παραβάσεις Κ.Ο.Κ.
συνελήφθη στα διόδια Δροσοχωρίου της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.