Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Κίνηση Καθαρός Καλαμάς: Υποστήριξη της αναφοράς μας για τον Καλαμά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


Στη σελίδα αναφορών του Ευρ. Κοινοβουλίου έχει αναρτηθεί με αριθμ. 0912/2018 η αναφορά της Κίνησης Καθαρός Καλαμάς σχετικά με την ποιότητα υδάτων του ποταμού Καλαμά και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος για την υποστήριξή της από όσες-ους, άτομα, κινήσεις, συλλόγους κλπ. το επιθυμούν.
Ο σύνδεσμος θα παραμείνει ανοιχτός για υποστήριξη μέχρι την εξέταση της αναφοράς.
Παρά το γεγονός πως η επιτροπή θα βασίσει τις απόψεις και τις αποφάσεις της μόνο στην ουσία του περιεχομένου της αναφοράς, ανεξαρτήτως του αριθμού των υπογραφόντων ή των υποστηρικτών, θεωρούμε σημαντική την υποστήριξή της και από άλλους, καθώς η ρύπανση-μόλυνση του Καλαμά δεν αφορά μόνο την Κίνηση και τα μέλη της αλλά όλους όσους ζουν στις παρακαλάμιες περιοχές και τα Ιωάννινα κι όχι μόνο. Θα δείξει πως οι πολίτες έχουν αγανακτήσει από την αδιαφορία των υπεύθυνων υπηρεσιών, τη μη εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας, την απουσία ελέγχων και επιβολής ποινών για τους παραβάτες και απευθύνονται στην Ευρ. Επιτροπή για αρωγή στην επίλυση του χρόνιου αυτού προβλήματος.
Με την είσοδό σας στη σελίδα της αναφοράς και πατώντας το κουμπί για την υποστήριξή της θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με όνομα και κωδικό. Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό στη σελίδα του Ευρ. Κοινοβουλίου μπορείτε να γραφτείτε και μετά τη σύνδεσή σας να υποστηρίξετε την αναφορά.