Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Συλλήψεις πέντε ατόμων για διωκτικά έγγραφα


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 48ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, πέντε άτομα, για διωκτικά έγγραφα.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
*Σήμερα τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 41χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και Διάταξη του Προέδρου Εφετών Ιωαννίνων, για συνέργεια σε προώθηση στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμων αλλοδαπών.
*Χθες το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης δεκαπέντε μηνών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
*Χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 39χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για κλοπή.
*Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης τριών μηνών, για παράβαση του ΚΟΚ.
*Προχθές το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης τριών μηνών, για λιπομαρτυρία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.