Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Δήμος Πωγωνίου: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δελβινάκι


Στην ιστορική έδρα του Δήμου Πωγωνίου, το Δελβινάκι, και παρουσία του σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέα έγινε από το Δήμαρχο κ. Κων/νο Καψάλη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γαλίτσης που ευχαρίστησε τους δημότες για την άριστη συνεργασία και ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει περισσότερο κόσμο στα χωριά του Πωγωνίου.
«Η χρονιά που έφυγε ήταν δύσκολη και με πολλά προβλήματα. 
Όμως καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε και με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά. Εύχομαι σε όλους σας υγεία και κάθε καλό» σημείωσε.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει μόνο ευχάριστα γεγονότα για τον παραμεθόριο Δήμο Πωγωνίου και αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την πολύπλευρη ανάπτυξη της περιοχής.
«Το 2018 έγιναν βήματα για την ανάπτυξη της περιοχής μας και είμαστε έτοιμοι αυτά τα βήματα να γίνουν άλματα γιατί το όμορφο Πωγώνι και οι κάτοικοί του αξίζουν κάθε καλό. Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά, με υγεία και προκοπή».
Στην εκδήλωση συμμετείχε η κομπανία των  Βασίλη Δάκα, Σπύρου Γκουγιάνου και Γιώργου Μάστορα.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ