Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Τσαβίδης Γιώργος: Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα κου Καψάλη



     Για πάρα πολλά -σχεδόν για τα πάντα- θα μπορούσε να κατηγορήσει κανείς τον δήμαρχο Πωγωνίου κο Καψάλη. Πρέπει όμως να του αναγνωρίσουμε, πως έχει υψηλή την αίσθηση του χιούμορ και πολλή ανεπτυγμένη διάθεση αυτοσαρκασμού.
Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.
Και ειδικότερα όταν αναφέρει: «Μαζί θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη της καθημερινότητας και τον αγώνα ώστε να ολοκληρωθεί ο στρατηγικός σχεδιασμός για την ανάπτυξη της παρθένας και όμορφης περιοχής μας».
Βέβαια, χιούμορ και αυτοσαρκασμός χρειάζεται για να δώσουμε τη "μάχη" της καθημερινότητας.
 Όταν τα χωριά μας βυθίζονται στο σκοτάδι - ωσάν να έχουμε συσκότιση - και οι λαμπτήρες του δημοτικού φωτισμού κάνουν μήνες να αλλαχθούν αφού καούν. Όταν τα βάτα, τα κλαριά και η "λασπουριά" στους εσωτερικούς δρόμους, τους κάνουν αδιάβατους.
Όταν στην προηγούμενη χιονόπτωση, η Καστάνιανη έμεινε ΕΝΤΕΚΑ, ναι ΕΝΤΕΚΑ ημέρες χωρίς νερό. Για να αναφερθούμε μόνο σ' αυτά.
     Και τέλος, τι ακριβώς έχει στο μυαλό του, όταν στο μήνυμά του αναφέρει " να ολοκληρωθεί ο στρατηγικός σχεδιασμός για την ανάπτυξη της παρθένας και όμορφης περιοχής μας "; Μήπως την άδεια για έρευνες και εξόρυξη υδρογονανθράκων στις δημοτικές εκτάσεις, που με εισήγησή του δόθηκε; Ή μήπως την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στον Κασιδιάρη και την κατάφορη παραβίαση της Μελέτης και Σύμβασης από την εταιρεία;  
      Πράγματι. Το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός δεν λείπουν από τον κο Καψάλη...!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΤΣΑΒΙΔΗΣ του Αντωνίου
ΚΑΣΤΑΝΙΑΝΗ ΠΩΓΩΝΙΟΥ