Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Ευχές και κάλαντα στον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη


Τις ευχές του ενόψει της εορταστικής περιόδου, έδωσε  ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, υποδεχόμενος με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, τους Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους Φορείς και Συλλόγους που έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδησαν ηπειρωτικά τραγούδια.
«Τις ημέρες των Χριστουγέννων πρέπει όλοι μας να έχουμε μια ψυχική ανάταση και να σκεφτόμαστε το βασικό μήνυμα των γιορτών: 
Το «αγαπάτε αλλήλους». Πρέπει και σε αυτή τη χώρα όλοι μας να συνεργούμε για να αλλάξουμε τον τόπο. Με σεβασμό σε αυτούς που παράγουν. Γιατί δυστυχώς για πάρα πολλά χρόνια φτάσαμε σε ατραπούς, οι οποίες δεν είναι χρήσιμες για την κοινωνία, δίνοντας αξία σε ανθρώπους που δεν προσφέρουν τίποτε στον τόπο μας και αφήσαμε σε δεύτερη φάση τους ανθρώπους του μόχθου».
Ο Περιφερειάρχης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους επισκέπτες που προτίμησαν και τίμησαν την Ήπειρο για τις γιορτές, καθώς και τους Απόδημους που δεν ξέχασαν τις πατρογονικές τους εστίες.
Κατά σειρά τα Κάλαντα έψαλλαν στον Περιφερειάρχη: Κιβωτός του Κόσμου, Λύκειο Ελληνίδων, Χορευτικό Τμήμα Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, Αδελφότητα Ποντίων, 8η Ταξιαρχία, Σχολείο Δερβιτσάνης.