Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Τακτική συνάντηση ελέγχου προόδου του έργου της μονάδα Α.Σ.Α. Ηπείρου

Εν όψει της έναρξης λειτουργίας της μονάδας επεξεργασίας των Αστικών Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περ/ντος & Υποδομών Τατιάνα Καλογιάννη, παραβρέθηκε και συντόνισε τις εργασίες της τακτικής συνάντησης ελέγχου της προόδου υλοποίησης του έργου που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 10/12/2018, στον χώρο της εγκατάστασης.
Μετά τη συνάντηση, στην οποία μετείχαν επίσης οι κκ. Ν. Τσαρνάς και Κ. Μπάκας εκ μέρους της κατασκευάστριας εταιρείας, οι κκ. Χ. Χαραλαμπίδης, Γ. Πασχάλης, Α. Φραντζής και Β. Κρούσκα, εκ μέρους της εταιρείας που διαχειρίζεται την μονάδα επεξεργασίας των απορριμμάτων, ο κ. Π. Ευγενικός από το ΥΜΕΠΕΡΑΑ, εκπρόσωποι του Ανεξάρτητου Ελεγκτή καθώς και στελέχη και σύμβουλοι της Περιφέρειας Ηπείρου, η κ. Τατιάνα Καλογιάννη δήλωσε: 


"Διαπιστώθηκε για ακόμη μία φορά η άρτια υλοποίηση της εγκατάστασης, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες και χωρίς υπερβάσεις χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού. Η εγκατάσταση είναι έτοιμη να δεχθεί τα απορρίμματα των Δήμων της Ηπείρου. Έχουμε ειδοποιήσει σχετικά όλους τους ΟΤΑ για την προσκόμιση των αστικών απορριμμάτων που συλλέγονται στις περιοχές τους. Μια επίπονη προσπάθεια για ένα τεράστιο έργο υποδομής και προστασίας του περιβάλλοντος, με πολλαπλά οφέλη για την Περιφέρεια Ηπείρου και τους συμπολίτες μας, ολοκληρώθηκε κατασκευαστικά. Προσβλέπουμε πλέον στη σωστή λειτουργία της μονάδας με τη συνεισφορά όλων των εμπλεκομένων μερών".

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr