Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 0-0

Κόλλησαν στο μηδέν ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία

Για μια ακόμη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο, καθώς αναδείχτηκε στους «Ζωσιμάδες» ισόπαλος με την Λαμία με 0-0.
Οι δύο ομάδες από την αρχή του ματς κατέστησαν σαφή την επιθυμία τους να ανεβάσουν το ρυθμό στο παιχνίδι.
Αμφότερες αναζήτησαν επιθετικές πρωτοβουλίες, ωστόσο ήρθαν αντιμέτωπες με την καλή ανασταλτική λειτουργία των αντιπάλων τους.
Στο 20΄  η πρώτη καλή ευκαιρία για τη Λαμία όταν ο Καραμάνος από το ύψος της περιοχής σούταρε δυνατά μετά από γύρισμα του Επστάιν βρίσκοντας εστία αλλά και τον Βελλίδη σε ετοιμότητα.
Στο 28΄ ο ΠΑΣ είχε τη δική του πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με τον Αθανασιάδη να κινείται πλάγια εντός περιοχής αλλά να μη μπορεί να νικήσει με πλασέ τον εξερχόμενο Σαράνοφ.
Ένα σουτ του Ντόλοβατς στο 52΄ κατέληξε κόρνερ μετά από κόντρα στον Πλιάτσικα κι ένα σουτ του Μπερτόλιο εκτός περιοχής που μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Βελλίδης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Σιόντης (70’ Νικολιάς), Λίλα, Ντόλοβατς, Βιδάλ (26’ Κάστρο), Αθανασιάδης, Μυστακίδης (63’ Ξυδάς)
Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ (88’ Μελίσσας), Βασιλαντωνόπουλος,  Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Σκόνδρας, Δημούτσος, Επστάιν (77’ Ρόμανιτς), Μπερτόλιο, Καραμάνος (90’ Ασίγκμπα), Μπαράλες