Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Συλλήψεις τριών ατόμων για διωκτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τρία άτομα, για διωκτικά έγγραφα.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του τα κάτωθι διωκτικά έγγραφα:
- καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής  φυλάκισης έξι μηνών, για κλοπή και
-καταδικαστική απόφαση του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης ενός μηνός και είκοσι ημερών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, απειλή και εξύβριση.
Χθες το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 31χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Δ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης τριών μηνών και συνολικής χρηματικής ποινής (400) ευρώ, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
· Χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 59χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας, ποινής φυλάκισης ενός έτους, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.