Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμου Πωγωνίου: Διακήρυξη φανερών πλειοδοτικών δημοπρασιών δασικών προϊόντων


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΦΑΝΕΡΩΝ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΣΤΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
          Εκτίθονται σε φανερές προφορικές πλειοδοτικές δημοπρασίες, το αποκλειστικό δικαίωμα απόληψης δασικών προϊόντων των  συστάδων:
α) 7α δημοτικού δάσους Βασιλικού και
β) 7β δημοτικού δάσους Βασιλικού
με τον ξυλώδη όγκο που μπορεί να υλοτομηθεί σύμφωνα με τον πίνακα: 

          Οι ανωτέρω πλειοδοτικές δημοπρασίες θα διεξαχθούν στην έδρα του Δήμου ενώπιον της επιτροπής διαγωνισμού που συγκροτήθηκε με την αρ. 256/2017 απόφαση του Δ.Σ., στις 25/09/2018, ημέρα Τρίτη ήτοι αναλυτικά: Προσκόμιση και έλεγχος δικαιολογητικών 9:00π.μ. έως 9:30π.μ. για όλες τις συστάδες και  α) Ώρα έναρξης δημοπράτησης συστάδας 7α Βασιλικού 10.00π.μ. και β) Ώρα έναρξης δημοπράτησης συστάδας 7β Βασιλικού 10.30π.μ
          Σε περίπτωση που οι δημοπρασίες αποβούν άκαρπες, για οποιοδήποτε λόγo, θα επαναληφθούν  στις 2/10/2018 ημέρα Τρίτη την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
          Η τιμή πρώτης προσφοράς των δασικών προϊόντων ορίζεται στα (23,00 €) είκοσι τρία ευρώ ανά χ.κ.μ. για την κάθε άνω συστάδα.
          Εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία ορίζονται ανά συστάδα  τα ποσά:
α)  296,70 ευρώ για την συμμετοχή στη δημοπρασία για την εκμίσθωση της υλοτομίας της συστάδας 7α του Δημοτικού Δάσους Βασιλικού.
β)  382,95 ευρώ για την συμμετοχή στη δημοπρασία για την εκμίσθωση της υλοτομίας της συστάδας  7β του Δημοτικού Δάσους Βασιλικού, που ανέρχονται στο 5% της τιμής εκκίνησης επί των χ.κ.μ.
          Οι όροι της διακήρυξης και τα δικαιολογητικά συμμετοχής είναι διαθέσιμα για τους ενδιαφερόμενους στο Δήμο Πωγωνίου  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Πληροφόρηση ενδιαφερομένων:
          Πληροφορίες για τη δημοπρασία  παρέχονται από το Δημαρχείο Πωγωνίου με έδρα Καλπάκι εργάσιμες ημέρες και ώρες τηλ.2653360105.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ