Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 5-0

Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν ό,τι ήθελαν τον ΠΑΣ Γιάννινα, φιλοδωρώντας τον με πέντε γκολ!!!
Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη που πέτυχε στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, καθώς συνέτριψε με 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη. Στο γήπεδο βρέθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», Γιάγια Τουρέ.
Στο 34' μπαλιά από πίσω του Καμαρά, εξαιρετική κίνηση από τον Ελαμπντελαουί που προλαβαίνει με κεφαλιά τον γκολκίπερ του ΠΑΣ και κάνει το 1-0 για τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός στο 40' κερδίζει πέναλτι για τον ύστερα από χέρι του Τζημόπουλου.
Η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού του ΠΑΣ στην προσπάθειά του να διώξει.
Εκτελεί ο Κώστας Φορτούνης, ευστοχεί και γράφει το 2-0.
Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με το Φετφατζίδη που από την μικρή περιοχή και αριστερά πλάσαρε με τη μία όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη.
Στο 55' ο Φορτούνης και Γκερέρο έπαιξαν το 1-2, ο πρώτος έκανε το γύρισμα με τον Ποντένσε να σουτάρει με τη μία και να κάνει το 3-0 για τον Ολυμπιακό.
Πανέμορφη ενέργεια από τον Γκερέρο στο 90' που έφυγε από τα δεξιά, πέρασε τον αντίπαλό και με δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Στο 92' σέντρα από τα δεξιά, ο Μεριά ακάλυπτος στο κέντρο της περιοχής του ΠΑΣ Γιάννινα γράφει το τελικό 5-0!
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): 
Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς (57' λ.τρ. Μιράντα), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (74' Νάτχο), Καμαρά, Φορτούνης (71' Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε, Φετφατζίδης, Γκερέρο.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Πμιχαήλ, Τζημόπουλος, Κακουμπά, Λίλα (77' Σιόντης), Κάστρο, Νικολιάς (75' Βιδάλ), Κούζικ, Ξύδας (34' λ.τρ. Μυστακίδης), Κριζμάν.