Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Σαγιάδα Θεσπρωτίας: Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός για κλοπή τροχοφόρου, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα


Επιπρόσθετα, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη, χθες (12-09-2018) το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, ο 34χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, διότι βραδινές ώρες της 11/12-09-2018 στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο.
Επίσης, όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης (13) μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το κλεμμένο μοτοποδήλατο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του ενώ στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (2,2) γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.