Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Θεοφάνους σε ένα μουσικό ταξίδι "Μαζί για το Παιδί", την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο


«Ένας ουρανός μ’ αστέρια», «ήταν μια φορά κι έναν καιρό», που διακρινόταν και από  «(σ)τα υπόγεια (είναι η θέα)»… θα μπορούσε να ήταν μια φράση βγαλμένη από παραμύθι. Όμως είναι τα 3 εισαγωγικά τραγούδια που θα παίξουν οι Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Γιώργος Θεοφάνους στα πιάνα τους από το Ηρώδειο την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00.
Το απόλυτο μουσικό ραντεβού των 3 δημιουργών πλαισιώνεται από την αγάπη τους και την ευαισθησία τους για τα παιδιά καθώς τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης Μαζί για το Παιδί.
Σας προσκαλούμε όλους αυτή την μαγική βραδιά όπου οι 3 συνθέτες θα «ντύσουν» με τις ξεχωριστές τους μελωδίες την νύχτα με σκοπό την στήριξη των 40.000 παιδιών που «αγκαλιάζει» η Ένωση Μαζί για το Παιδί .
Κάποιες από τις επιτυχίες που αγαπήθηκαν από το κοινό και έμειναν ανέπαφες στο χρόνο θα ακουστούν το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου… Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες, «Τόσα Καλοκαίρια», «Ποια νύχτα σ’ έκλεψε», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Συγγνώμη που σ’ αγάπησα πολύ, «Τρανζίστορ», «Αφιλότιμη»,  «Ο δικός μου ο δρόμος», «Κόκκινη Γραμμή», «Παλιόκαιρος».
Σε αυτή τη μουσική αναδρομή των 3 συνθετών θα τους συντροφεύσουν οι:  Μελίνα Ασλανίδου, Σοφία Βόσσου, Δάκης , Ευρυδίκη, Χρήστος Μάστορας, Δημήτρης Μπάσης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Demy.
Την παρέα τους  θα πλαισιώσουν  οι ερμηνευτές:  Άκης Δείξιμος, Σπύρος Κλείσας, Δήμητρα Σταθοπούλου, Μαίρη Στεφανακίδη και η Βάλια Σωμαράκη.
Παράλληλα, η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου θα δώσει έναν τρυφερό τόνο στη συναυλία.
Μουσική επιμέλεια-πλήκτρα: Ντίνος Γεωργούντζος
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Ακκορντέον: Ηρακλής Βαβάτσικας, Μπουζούκι: Γιώργος Παχής, Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος, Ηλεκτρική Κιθάρα:  Σάββας Χριστοδούλου, Ηλεκτρικό Μπάσσο: Γιάννης Γρηγορίου, Κρουστά: Τάκης Βασιλείου, Τύμπανα: Γιάννης Ράνης
Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στα σωματεία-μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket Services
• Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου),  Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο (10.00-14.00)
• Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
Public
________________________________________
Σχετικά με το «Μαζί για το Παιδί»:
Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο  εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.
Ένωση «Μαζί για το Παιδί» | Αγίου Θωμά 14, Αθήνα, 115 27 | T. 210 74 82 690 | F.210 74 82 664
www.mazigiatopaidi.gr  | www.supportmazi.gr    | Facebook/ Twitter/Instagram: @mazigiatopaidi