Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Απόλλωνας Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Σπάζοντας μια παράδοση 37 χρόνων ο  ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το πρώτο φετινό του τρίποντο κερδίζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα λοιπόν, πέτυχε την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στο 41΄, όταν σε αντεπίθεσή τους ο Μπατίστ Λεό μπήκε στην περιοχή, πήρε μια κόντρα και πλάσαρε τον Χουάντερσον για το 0-1.
Στο 60΄ ο Μπατίστ Λεό με υπέροχη ενέργεια και «σκάψιμο» στον Νικολιά έδωσε την ευκαιρία στο συμπαίκτη του να προλάβει τον γκολκίπερ του Απόλλωνα για το 2-0.
Ο Απόλλωνας Σμύρνης μείωσε στο 79΄, όταν ο Τριάδης εκμεταλλεύθηκε στιγμιαία αδράνεια των αμυντικών του ΠΑΣ, έκανε την προσπάθεια και βρήκε τον Ελ Χέλβε, ο οποίος γύρισε από το ύψος του πέναλτι και με πλασέ νίκησε τον Βελλίδη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλμπέρτο Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος (74' Γκίνο), Κύργιας, Γκονζάλες (58' Σικαμπάλα(, Τριάδης, Ντ' Ουρζό (74' Ελ Χέλβε), Μάντζιος, Πέδρο, Μπεντινέλι.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Λίλα, Κάστρο, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιντάλ (86' Σκόνδρας), Λεό (69' Κριζμάν), Μυστακίδης (80' Αθανασιάδης).