Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

KALESMA-14 Iουλίου 2018-"Ιδρυμα Γιάννη Κακογιαννη"...


Χθες 14 Ιουλίου 2018 είχαμε την τύχη  να παρακολουθήσουμε μία όντως καταπληκτική παράσταση...Στην κατάμεστη αίθουσα θεάτρου του Ιδρύματος "Μιχάλη Κακογιαννη" ο Βησσανιώτης και διεθνής πλέον εξαιρετικός λαουτίστας Βασίλης Κώστας συνοδευόμενος απο διεθνούς ακτινοβολίας μουσικούς:
➤Ειρήνη Τορνεσάκη (τραγούδι)
➤Layth Sidiq (βιολί)
➤Chase Morrin (πιάνο)
➤Αaron Holthus (μπάσσο)
➤Νοam Israeli (ντράμς)
και την εξαιρετική πρωτοεμφανιζόμενη χορωδία της "Κιβωτού του Κόσμου" υπο την εμπνευσμένη καθοδήγηση της Αγγελικής Τουμπανάκη, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με την ομολογουμένως θαυμάσια απο καθε άποψη συναυλία τους...

Τις λεπτομέρειες για τους συντελεστές και τον ευγενή και συγκινητικό σκοπό του project που δημιούργησε ο Βασίλης μπορείτε να ακούσετε στο δεύτερο video που δημοσιεύουμε αλλά και στο πρόγαμμα της παράστασης  στο τέλος της ανάρτησης...
Εμέις δεν έχουμε να πούμε πολλα: Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους συντελεστές αυτης της παράστασης και ιδιαίτερα στον δικό μας Βασίλη Κώστα...ΜΠΡΑΒΟ Βασίλη ...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!

Για το φινάλε της παράστασης η σύνθεση του Βασίλη Κώστα "KALESMA"..


...//...

Και το συγκινητικό όντως ιστορικό της όλης προσπάθειας για την πραγματοποίηση της πρώτης αυτής παράστασης:


...//...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ




Κλίκ στις εικόνες για μεγέθυνση

Να σας πληροφορήσουμε ακόμη οτι ένας απο τους χορηγούς της παράστασης είναι και η ΕΡΤ...Κάποια στιγμή λοιπόν θα δημοσιευθεί και το πλήρες video της συναυλίας σε άρτια τεχνικώς μορφή!!!