Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Ράγιο Θεσπρωτίας: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, που εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών


Αναζητείται ο οδηγός του οχήματος

Κατασχέθηκαν (87) κιλά και (730) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (23-06-2018), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης Αττικής, δύο ημεδαποί, ηλικίας 65 και 33 ετών, που εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών ενώ ο οδηγός του οχήματος, διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται.
Αναλυτικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το μεσημέρι, ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην περιοχή του Ράγιου Θεσπρωτίας και επιχείρησαν να το ελέγξουν, πλην όμως ο οδηγός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Ακολούθως, σε αγροτικό δρόμο στον κάμπο της Κεστρίνης, το όχημα ακινητοποιήθηκε ενώ ο οδηγός τράπηκε πεζός σε φυγή, διαφεύγοντας τη σύλληψη.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα, (22) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (87) κιλών και (730) γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθησαν στη Νέα Σμύρνη Αττικής, οι δύο κατηγορούμενοι ως ιδιοκτήτης και χρήστης του παραπάνω αυτοκινήτου αντίστοιχα.
Η προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.