Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη του Ομοσπονδιακού Tεχνικού Κωπηλασίας Τζ. Ποστιλιόνε


Η προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών του 2019, που θα διεξαχθεί στη λίμνη Παμβώτιδα ήταν το αντικείμενο της επίσκεψης που είχε σήμερα στην Περιφέρεια Ηπείρου και τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη,  ο επικεφαλής Ομοσπονδιακός προπονητής της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (και Διευθυντής Προπονητικής της FISA) Τζιάννι Ποστιλιόνε, που συνοδευόταν από την Πρόεδρου του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Μάρθα Παλαιοπάνου, τον  Αντιπρόεδρο Αλέξανδρο Μπερή.
Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης οι εργασίες που ανέλαβε η Περιφέρεια στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης με το ΠΕΑΚΙ, θα ολοκληρωθούν στον προβλεπόμενο χρόνο και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Ομοσπονδίας.
Στο θέμα αυτό έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα ο κ. Ποστιλιόνε, καθώς όπως είπε η ολοκλήρωση των εργασιών, θα βοηθήσει και στην επιλογή των Ιωαννίνων από ξένες Ομοσπονδίες για τη χειμερινή προετοιμασία των ομάδων τους.
Σύμφωνα με  ενημέρωση που τους έγινε από τον επιβλέποντα μηχανικό της Περιφέρειας, οι εργασίες που έχει αναλάβει η Περιφέρεια αφορούν την αποκατάσταση του Υδατόπυργου, των κερκίδων, τμήματος του λεμβαρχείου, των WC, τμήματος των αποδυτηρίων του Ναυτικού Ομίλου και συντήρηση των χώρων πρόσβασης από την κύρια εγκατάστασή του μέχρι τον Υδατόπυργο.

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr