Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στην συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο που οργάνωσε η Εκκλησιαστική Επιτροπή Δολιανών


Τη στήριξή τους στους αδύναμους συνδημότες τους αποδεικνύουν με αμείωτο ρυθμό σύλλογοι, φορείς αλλά και κάτοικοι του Δήμου Πωγωνίου, που στέκονται αρωγοί στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Συσσιτίου.
Στο πλευρό των οικογενειών που έχουν ανάγκη στέκεται και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Δολιανών που συγκέντρωσε προϊόντα παντοπωλείου για τη Δομή και τα παρέδωσε στους Αντιδημάρχους κ.κ. Μιχάλη Σιούτη και Νικόλαο Γαλίτση.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο και ο Δήμος Πωγωνίου ευχαριστούν την εκκλησιαστική Επιτροπή και ιδιαίτερα τον Εφημέριο κ. Τσιδώνη, τα μέλη κ.κ. Στεργίου Κωνσταντίνο, Λίτσα Δημήτριο, Ζήκα Νικόλαο και Γκόνη Σπυρίδωνα, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολιανών κ. Ανθούλα Τσαμπά καθώς και όλους τους κατοίκους των Δολιανών που έβαλαν το δικό τους κρίκο σε αυτή τη μεγάλη αλυσίδα αγάπης και ανθρωπιάς.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο, που εξυπηρετεί 170 περίπου οικογένειες, είναι ανοιχτό σε κάθε προσφορά που θα συνδράμει στο σημαντικό έργο που προσφέρει στους αδύναμους δημότες και απευθύνει έκκληση σε  φορείς, επιχειρήσεις και ιδιώτες για έμπρακτη στήριξη.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ