Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Κώτσικα Θεσπρωτίας: Συνελήφθησαν τρία άτομα που εμπλέκονται σε υπόθεση εισαγωγής στη χώρα μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση


Βρέθηκαν σε «καβάτζα» σε θαμνώδη περιοχή στην Κώτσικα Θεσπρωτίας και κατασχέθηκαν πάνω από -66- κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (24-05-2018) αργά το απόγευμα, στην Κώτσικα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τρία άτομα, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας και δύο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), 54 και 45 ετών, κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- για εισαγωγή στη χώρα μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο αλλοδαπό να έχει αποκρύψει σε θαμνώδη περιοχή στην Κώτσικα Θεσπρωτίας ποσότητα κάνναβης, την οποία επρόκειτο να παραλάβουν και να διακινήσουν με αυτοκίνητο οι δύο ημεδαποί δράστες.
Σε έρευνα που έγινε στην παραπάνω περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κρυμμένοι τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -12- δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -66- κιλών και -380- γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.