Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές διαλέξεις, με θέμα την οδική ασφάλεια και την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, σε μαθητές σχολείων της Άρτας


Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών, πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας εκπαιδευτικές διαλέξεις σε μαθητές σχολείων των Δήμων Κεντρικών Τζουμέρκων και Γεωργίου Καραϊσκάκη, για θέματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο ενώ για την υλοποίηση των δράσεων αναπτύχθηκε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων και τους αντίστοιχους Δήμους.
Συγκεκριμένα:
την 15-05-2018, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική διάλεξη σε μαθητές σχολείων του Βουργαρελίου, Αθαμανίου, Παλαιοκάτουνου, Αγίου Χαραλάμπους και Κυψέλης, για την πρακτική χρηστικότητα καθημερινών κανόνων οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, με σκοπό την ανάπτυξη σωστής οδηγικής συμπεριφοράς.
την 16-05-2018, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική διάλεξη σε μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Άνω Καλεντίνης, για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και για τους κίνδυνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Οι ανωτέρω ενημερωτικές διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν από Αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, αντίστοιχα.
Σημειώνεται ότι, ανωτέρω διαλέξεις θα συνεχιστούν στο πλαίσιο ειδικότερων δράσεων στα σχολεία της Ηπείρου, με διαρκή στόχο την ενημέρωση, την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών.