Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Σύμφωνη γνώμη Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας για την προκήρυξη και δημοπράτηση έργων



Προχωρούν οι διαδικασίες προκήρυξης του έργου «Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στον οικισμό Θεσπρωτικού της Τ.Κ. Θεσπρωτικού του Δήμου Ζηρού», μετά τη διατύπωση της σύμφωνης γνώμης της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας για τα σχέδια των τευχών διακήρυξης και τη διαδικασία προκήρυξης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.915.000 ευρώ και φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Ζηρού.
Αντιστοίχως, προχωρούν οι διαδικασίες προκήρυξης του έργου «Προμήθεια 2 οχημάτων – τύπου mini bus για τη μεταφορά των ατόμων ΑμεΑ», προϋπολογισμού 183.000 ευρώ, με φορέα υλοποίησης το Δήμο Νικολάου Σκουφά.
Επίσης, με σχετικά έγγραφα της υπηρεσίας εγκρίνονται τα σχέδια σύμβασης για τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) Πωγωνίου και Ζίτσας, προϋπολογισμού 392.963 ευρώ και 178.772 ευρώ αντίστοιχα.
Τέλος, με έγγραφο προς τη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας διατυπώνεται η σύμφωνη γνώμη της Ε.Υ.Δ. για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του υποέργου «Τεχνικός σύμβουλος» για την υλοποίηση του Σχεδίου Ασφάλειας Νερού Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας, προϋπολογισμού 199.296 ευρώ.

Σύμφωνη γνώμη Ε.Υ.Δ. για την σύνδεση Α/Κ Τερόβου Ιόνιας Οδού με τη 2η Επαρχ. Οδό Ιωαννίνων-Γέφυρα Πλάκας
Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου διατυπώνει τη σύμφωνη γνώμη της για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του έργου «Οδός σύνδεσης του Α/Κ Τερόβου της Ιόνιας Οδού με τη 2η Επαρχιακή Οδό Ιωαννίνων - Γέφυρα Πλάκας», προϋπολογισμού 10.457.348,77 ευρώ.

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr