Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα


-Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών: Συνελήφθη, προχθές (31-03-2018) το απόγευμα στο 4Ο  χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (5,5) γραμμαρίων.
-Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση: Συνελήφθη, σήμερα (02-04-2018) το πρωί στο  Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 44χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης οχτώ μηνών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
-Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση: Συνελήφθη, προχθές (31-03-2018) το απόγευμα στο  Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Γ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.