Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Πρέβεζα: Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση


Κατασχέθηκαν -77- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -118,4- γραμμαρίων καθώς και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (16-03-2018) αργά το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες αργά το βράδυ στην πόλη της Πρέβεζας τον 36χρονο και τον συνέλαβαν διότι μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -4,4- γραμμαρίων καθώς και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, βάρους -5,3- γραμμαρίων.
Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος συλληφθείς κατείχε στο σπίτι του -74- αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους -114- γραμμαρίων, έτοιμες προς πώληση.
Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.