Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Περιφέρεια Ηπείρου: Σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας, με κωδική ονομασία «2004-ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ» Τροποποίηση Π.Ο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Ανακοινώνει και Προσκαλεί
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Ν. 4014/2011 (ΦΕΚ 209/Α΄), σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθ. 7 της υπ’αριθ. οικ. 167563/ΕΥΠΕ/19-04-13 απόφασης (ΦΕΚ 964Β/2013) και άρθ. 6 της υπ’αριθ. οικ. 1649/45 (ΦΕΚ 45Β/2014) ΚΥΑ, τους πολίτες (κοινό, ενδιαφερόμενο κοινό) και φορείς εκπροσώπησής τους (οικείο Δημοτικό Συμβούλιο, Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, Ποιότητας Ζωής, Συμβούλιο Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας), να λάβουν γνώση, επί του περιεχομένου του φακέλου μελέτης Τροποποίησης/Ανανέωσης περιβαλλοντικών όρων (εκτός διαβούλευσης) του έργου (Υποκατηγορία Α2, ομάδα 6η): «Σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας, με κωδική ονομασία «2004 ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ», στη θέση πλησίον Δελβινακίου του Δήμου Πωγωνίου, Περιφέρειας Ηπείρου, ως προς το κεραιοσύστημα, στον οποίο πραγματοποιείται από κοινού χρήση κατασκευής κεραίας με την εταιρεία VODAFONE, με σκοπό την αναβάθμισή του».
Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι η εταιρεία: «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.».
Αρμόδια Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας είναι η Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Ηπείρου.
Αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου για την παροχή πληροφοριών και στοιχείων καθώς και την παραλαβή των εγγράφων απόψεων και προτάσεων των πολιτών και φορέων είναι το Περιφερειακό
Συμβούλιο (γρ.: 203, Διοικητήριο-Ιωάννινα), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).
Η παρούσα Ανακοίνωση-Πρόσκληση να δημοσιευθεί στην εφημερίδα «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» την 22 -02-2018.
Η παρούσα ανακοίνωση αναρτάται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου στη διαδρομή: www.php.gov.gr/  Ενημέρωση/ Νέα-Ανακοινώσεις/ Ανακοινώσεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π. Σ.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΓΑΝΑΣ