Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου: Μέτα τις έντονες αντιδράσεις, παραμένει η Τράπεζα Πειραιώς ως έχει στο ακριτικό Δελβινάκι


Αθήνα 18-1-2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων της Επαρχίας Πωγωνίου μετά τις έντονες αντιδράσεις της για την απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να προβεί σε διακοπή της λειτουργίας του υποκαταστήματός της στο ακριτικό χωριό Δελβινάκι του ν. Ιωαννίνων και την συγχώνευσή του με το υποκατάστημα του Παρακάλαμου, βρίσκεται σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ικανοποίησή της για την εξέλιξη που είχε το θέμα αυτό.
Η Ομοσπονδία μας, μετά από παρέμβαση της βουλευτού Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας (και πρώην βουλευτού Ιωαννίνων) κας Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρήστο Μεγάλου, έλαβε την δέσμευση από την Διοίκηση της Τράπεζας ότι θα διατηρηθεί η λειτουργία του ΑΤΜ και ότι υπάλληλος της Τράπεζας θα μεταβαίνει στο χωριό δύο φορές την εβδομάδα για να καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων σε τραπεζικές συναλλαγές.
Ως εκ τούτου, η Ομοσπονδία μας μέσω του Προέδρου της κ. Γρηγόρη Άρμπυρου ευχαριστεί θερμά τόσο την κα Ασημακοπούλου όσο και τον κ. Μεγάλου ο οποίος αναγνωρίζοντας την ακριτική τοποθεσία της περιοχής και με σεβασμό στους κατοίκους της προέβη σε μια λύση που είναι επωφελής και για την Τράπεζα αλλά και για τους συναλλασσομένους".

Εκ της Γραμματείας της Ομοσπονδίας