Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Αγριογούρουνα προκαλούν τροχαίο στην εθνική οδό Ιωαννίνων- Κακαβιάς

«Πέρασμα» για τα αγριογούρουνα αποτελεί συγκεκριμένο σημείο στην εθνική οδό Ιωαννίνων- Κακαβιάς, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να έχουν σημειωθεί, τουλάχιστον, δύο τροχαία ατυχήματα με διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων-ευτυχώς χωρίς θύματα.
Συγκεκριμένα, από θαύμα σώθηκε ένας διερχόμενος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που βρέθηκε εκτός δρόμου όταν αγριόχοιροι πετάχτηκαν ξαφνικά στο οδόστρωμα.
Το τροχαίο ατύχημα συνέβη την περασμένη Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, στην εθνική οδό Ιωαννίνων Κακαβιάς στο ύψος της Μεταμόρφωσης.
Ο οδηγός στην προσπάθειά του να αποφύγει τα ζώα και την σύγκρουση, βρέθηκε εκτός οδοστρώματος και το αυτοκίνητο κατέληξε στα χωράφια.
Στο ίδιο σημείο της εθνικής οδού την προηγούμενη ακριβώς ημέρα, ένας άλλος οδηγός αυτοκινήτου βρέθηκε και πάλι μπροστά σε ένα κοπάδι αγριογούρουνα. Ο ίδιος ήταν πιο τυχερός αφού κατάφερε να αποφύγει το ατύχημα, λόγω της δυνατότητας ελιγμών που του έδινε το οδόστρωμα στο συγκεκριμένο σημείο.
Σημειώνεται ότι όσοι κινούνται τακτικά στην εθνική Ιωαννίνων- Κακαβιάς τονίζουν ότι το πρόβλημα με τα αγριογούρουνα είναι τεράστιο και εφιστούν την προσοχή των διερχόμενων οδηγών.


ΠΗΓΗ: www.knf.gr/