Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Η Αδελφότητα Ιερομνημιτών Ιωαννίνων κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη", οδό Αγίου Φανουρίου 99, Ίλιον

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου το ΔΣ της Αδελφότητας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη", που βρίσκεται στην οδό Αγίου Φανουρίου 99, στο Ίλιον.
«Το νέο έτος 2018 μας άνοιξε την πόρτα του, γεμάτο προσκλήσεις για δραστηριότητες και νέες συγκινήσεις, αλλά και προκλήσεις για να τα απολαύσουμε και να τα καταφέρουμε όλα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πέρα από τις όποιες προσωπικές διαφορές και διαφωνίες μας.
Εμείς στο ΔΣ σας καλούμε να ζήσετε τις δραστηριότητες της Αδελφότητάς μας, να αγωνιστούμε ομαδικά, να μοιραστούμε αγωνίες, κόπους και χαρές, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο τόσο προσωπικά για τον καθένα μας όσο και για το χωριό μας!
Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη, υπομονή, σύνεση, αγάπη και μεράκι για αυτά που μας αρέσουν, ώστε με την κοινή μας προσπάθεια να τα υλοποιήσουμε!
Το ΔΣ καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη".

Καλή χρονιά!!!