Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθησαν σε δασική περιοχή στη Δριμίτσα Θεσπρωτίας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, δύο 26χρονοι και ένας 23χρονος, κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, σήμερα (30-01-2018) τα ξημερώματα σε δασική περιοχή στη Δριμίτσα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, δύο 26χρονοι και ένας 23χρονος, κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές  και κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στοιχείων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι μετέφεραν πεζοί ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν (81) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -87- κιλών και -164 γραμμαρίων.
Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.