Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 4-3

Πολύ καλό παιχνίδι με επτά γκολ και διπλή ανατροπή με κερδισμένο τον Απόλλωνα

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Κυριακής στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 4-3.
Ο  Απόλλωνας Σμύρνης άνοιξε το σκορ στο 26' με τον Μπαρτολίνι που είχε περάσει ως αλλαγή.
Ο Κονέ εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά ο Μπαρτολίνι να πηδάει πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 32΄ εκτέλεση φάουλ για τον ΠΑΣ από τα δεξιά με τον Μαυροπάνο να πηδάει πιο ψηλά απ' όλους και να ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 35΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στην ολική ανατροπή.
Ο Χαλκιαδάκης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Κόντε μέσα στη περιοχή και ο επιθετικός του ΠΑΣ με κεφαλιά έγραψε το 2-1.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 38'.
Ο Ντάσιος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Βελλίδης δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα στην έξοδο που επιχείρησε, η μπάλα πέρασε βρήκε στα πόδια του Τζημόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 73' ο Μάατσι έκλεψε και βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε στον Ανιέτε ο οποίος μπήκε στη περιοχή και έκανε την κοφτή ντρίπλα στον Μαυροπάνο που τον ανέτρεψε και κέρδισε το πέναλτι.
Ο Ανιέτε ανέλαβε την εκτέλεση του και ευστόχησε δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ όταν ο Μαυροπάνος έκανε μια παράλληλη μπαλιά που ήταν λανθασμένη, ο Χουάρες βγήκε τετ α τετ με τον Βελλίδη, έκανε το σουτ και έστειλε  την μπάλα πάνω στον Έλληνα τερματοφύλακα που είχε βγει στην άκρη της περιοχής, ο Αλμπάνης πήρε το ριμπάουντ, προχώρησε μερικά μέτρα και από το ύψος του πέναλτι με δυνατό σουτ έκανε το 4-2
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μανθάτης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κόντε πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-3.

Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Ντάσιος, Κύργιας (12' Μπαρτολίνι), Μπιτζιμίν, Κούρος, Παπάζογλου, Κονέ, Αλμπάνης, Μαάτσι, Ανιέτε (90' Μενδρινός), Καστιγέχος (70' Χουάρες).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας (70' Καρανίκας), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος (80' Μπουκουβάλας), Μιχαήλ, Ναδάλες, Νικολιάς, Λίλα, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (69' Σολτάνι), Κόντε.