Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (κύπελλο)

Παλικαρίσια πρόκριση με δέκα του ΠΑΣ κόντρα στον Άρη

Αν και έπαιζε με δέκα από το 36' (αποβολή Καρανίκα), ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε παλικαρίσια πρόκριση μέσα "Κλ. Βικελίδης".
Ο Κοζορώνης επιχείρησε να απομακρύνει τη μπάλα αριστερά στη μεσαία γραμμή, αυτή πήγε πάνω στον Σόουζα και ακολούθως στον Καρανίκα. Ο μπακ του ΠΑΣ ενώ ετοιμαζόταν να διώξει, δέχεται κλωτσιά από τον Πορτογάλο που πήγε να αμυνθεί. Ο Καρανίκας αντέδρασε και πήγε να βάλει το πόδι στον Σόουζα, ενώ αυτός πήγε να επιστρέψει στα αμυντικά του καθήκοντα. Η αψιμαχία των δύο έφερε κίτρινη στον Σόουζα και κόκκινη στον Καρανίκα.
Στο 60' ο Μπαργκάν εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μιλούνοβιτς νίκησε στη μονομαχία τον Τζημόπουλο και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιαννίκογλου για το 1-0.
(0-1).

Ο Καρίμ Σολτάνι στο 72' αξιοποίησε τη μπαλιά του Μπέριου, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Μαραγκού και ισοφάρισε με πλασέ μέσα από την περιοχή σε 1-1!

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Σόουζα, Μαραγκός (83' Καπνίδης), Νίκιτς (76' Πλατέλλας), Παυλίδης, Λώττας (46' Στεφάνοβιτς), Μπαργκάν, Κάσσος, Μιλούνοβιτς.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μανθάτης (68' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (70' Γιάκος), Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Βιδάλ (41' Ναδάλες), Πέδρο Κόντε, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (7ος)
1. ΠΑΣ Γιάννινα 5
2. Πανιώνιος 4
3. Άρης 4
4. Παναιγιάλειος 0

* Ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Πανιώνιο την Πέμπτη (30/11, 17.15).