Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Πώς θα μάθετε αν κερδίσατε στη λοταρία αποδείξεων

Η διορία και ο τρόπος παραλαβής του χρηματικού επάθλου

Ξεκινάει η πολυσυζητημένη λοταρία αποδείξεων με έπαθλα για τους συνεπείς φορολογουμένους.
Υπενθυμίζεται ότι η διεκδίκηση των… επάθλων γίνεται μέσω της συγκέντρωσης αποδείξεων για τις αγορές που κάνουν οι καταναλωτές – φορολογούμενοι.
Κάθε μήνα θα δίνονται 1.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς που θα κληρώνονται.
Πώς θα μάθετε αν κερδίσατε στη λοταρία
Οι 1.000 φορολογούμενοι που θα κερδίζουν κάθε μήνα θα ειδοποιούνται στο λογαριασμό τους στο TAXISnet, με προσωποποιημένο μήνυμα.
Οι φορολογούμενοι ενημερώνονται πριν την κλήρωση για τους λαχνούς που έχουν συγκεντρώσει (πλήθος και αριθμοσειρά) μέσω διαθέσιμης εφαρμογής για πιστοποιημένους χρήστες στο περιβάλλον TAXISnet στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε.
Τα 1.000 ευρώ θα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος για το σκοπό αυτό στο TAXISnet.
Να σημειωθεί ότι ο νικητής πρέπει να εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος στο λογαριασμό.
Πόση διορία έχει κάθε νικητής να παραλάβει τα 1.000 ευρώ
Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών (3) μηνών από την αποστολή του μηνύματος, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.
Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού.
Τι θα γίνει αν κάποιος νικητής δεν πάρει τα χρήματα
Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της ως άνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.
Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ένα χρηματικό έπαθλο δεν αποδοθεί σε κανέναν από τους δικαιούχους συμπεριλαμβανομένων και των αναπληρωματικών, το μη καταβαλλόμενο ποσό παραμένει ως αδιάθετο στο λογαριασμό του Δημοσίου 200 «Ελληνικό Δημόσιο - Συγκέντρωση Εισπράξεων - Πληρωμών».
Τονίζεται ότι τα έπαθλα είναι σε κάθε περίπτωση προσωπικά, το δικαίωμα λήψης τους δεν μεταβιβάζεται και δεν κληρονομείται και, σε περίπτωση που πρόκειται για έπαθλα σε είδος, αυτά δεν ανταλλάσσονται με άλλα είδη ή χρήματα.

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr