Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Επίσκεψη κλιμακίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε Δελβινάκι και Κόνιτσα

Η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κα Μίκα Παππά-Σέβου, μαζί με τους Αναπληρωτές κ. Χρήστο Οικονόμου και κ. Χρήστο Τεντζεράκη, καθώς και τα στελέχη της Γραμματείας, κ. Αθηνά Παππά και Κώστα Πόγια, μετέβησαν στο ιστορικό Δελβινάκι, έδρα της Μητρόπολης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης, όπου επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, κ.κ. Ανδρέα.
 Κατόπιν, περνώντας τον Σαραντάπορο, βρέθηκαν μόλις 15 χιλιόμετρα από την συνοριακή γραμμή, για να επισκεφτούν το γηροκομείο της Μητρόπολης στην Κόνιτσα.
Έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερη θέρμη από τις φιλοξενούμενες κυρίες, στις οποίες προσφέρθηκαν πολλά είδη ένδυσης, τρόφιμα, γλυκίσματα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Η αποστολή ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Ιδρύματος και ανέλαβε να τα μεταφέρει στους αρμόδιους Τομεάρχες του Κινήματος.
Η Γραμματέας επισταμένα εξήγησε τα οφέλη της ένταξης των ενοριτών σε ένδεια στα προγράμματα Αλληλεγγύης για όλους και προσφέρθηκε να βοηθήσει εάν χρειασθεί.
Με την υπόσχεση να επισκεφτεί ξανά τις κυρίες στο Γηροκομείο, το κλιμάκιο της Γραμματείας ολοκλήρωσε την επίσκεψη του.

«Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στα στελέχη της Γραμματείας μας, Αθήνα Παππά, Κώστα Πογια και Χρήστο Οικονόμου για την προσφορά των τροφίμων στο γηροκομείο.Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και τους φίλους του Αρχείου Ελληνικού Χορού και ιδιαίτερα την κ. Ντόρα Νίκα για την προσφορά των πολλών ζεστών ενδυμάτων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.